RSS

Петъчно: СПИРАМЕ БЛОГА!

31 авг.

Понеже коментара който ще Ви покажа сега, беше публикуван на доста рандом място (клик) а аз не искам да пропуснете това мега епично изпълнение, правя специален „Петъчен“ пост посветен на него. 😀

Ако има „някой по заинтересован“ който би искал да го поддържа всеки ден (а не като мене), да казва сега… иначе го спирам, че почнах да дразня големите фенове. 😦

 
45 коментара

Публикувано от на 31 август, 2012 в Bg Style, За блога, Плюнка

 

Етикети: , ,

45 отговора на “Петъчно: СПИРАМЕ БЛОГА!

  1. evil9494

    31 август, 2012 at 14:54

    На който не му харесва си прави свой блог, със своите постове и неговите си изисквания. А сега спрете да забавлявате Марто с вашите тролове, че от смях не може да напише следващият пост 😀

    Харесвам

     
  2. synd

    31 август, 2012 at 16:54

    Не мога да повярвам колко хора почнаха да взимат това насериозно 😀

    Харесвам

     
  3. Shadowmar

    31 август, 2012 at 18:19

    Въпреки шегата и тролинга, трябва да споделя нещо подочуто на RockIT Diablo 3 събирането от един почти неизвестен индивид който може да е, може и да не е свързан по някакъв начин с Ozone и чийто никнейм може би има, а може би и няма нищо общо с небезисвестна марка автобуси и тролейбуси… Отплеснах се, та този човек каза: „В момента, в България има само една инстанция свързана с гейминга, която може да се нарече медия и това е Марто.“

    P.S. Айде спирай го тоя блог, слагай дуумсдей каунтдаун и огън и разни апокалиптични неща in the background. 😀

    Харесвам

     
    • JesusBlack14

      31 август, 2012 at 18:23

      OMG!!!!! :D:D:D:D То бива прости хора, ама това вече на нищо не прилича. Блога си е супер, Стрейнджъра си отговаря бързо на постовете, какво друго искате! Тролове…

      Харесвам

       
    • sluffy

      1 септември, 2012 at 0:09

      Да, до някъде си прав. Което си е тъжно в същото време. Не че искам по някакъв начин да засегна Strangerа или да омаловажа труда който е хвърлил в блога, но „медии“ идват и си отиват. В крайна сметка е, меко казано странно, „водещата медия“ на държавата ни да е блогa на 1 човек. Пак – не ми е целта да обиждам никого, просто се учудвам на състоянието ни в момента, че се крепим на такава сламка, като преди това сме имали няколко конкурентни списания, сайтове и други. Ситуацията е обяснима, но не ми се навлиза в излишни детайли как се е стигнало до тук. От друга страна, блога за съжаление не покрива всички сфери на геймига. Strangera се старае, но си личи как не малки проекти въобще не му хващат интереса и(/или) изглеждат сякаш минава незабелязано. Което е разбираемо, блога е създаден (ако не бъркам) от любителска гледна точка и е напълно обяснима една подобна „политика“.

      Така че да, който не му харесва нещо има куп решения – спира да чете блога, чете само това което го интересува или както каза един пич по-нагоре – прави си собствен блог където да е едноличен бог. Why the drama?

      Харесвам

       
  4. sis0

    31 август, 2012 at 20:42

    Аз немога да зацепя,ти тоя насила ли го караш да влиза в блога ти, а може би ти е спонсор или просто е супер голям галфон ?

    Харесвам

     
  5. Strangera

    1 септември, 2012 at 0:29

    @Shadowmar – не го слушай, той беше пиян, за това е говорил такива работи. #ROFL
    @sluffy – доста съм съгласен с тебе. Това тук е личен блог в който пиша за нещата които ме вълнуват или намирам за интересни. Целта ми никога не е била да бъда какъвто и да е тип медия или да покривам „всичкия гейминг“. В крайна сметка обаче в един момент се оглеждам, и виждам че… седя в едно почти безлюдно поле, което е толкова пусто, че хората са се принудили да ми сложат една такава грандиозна титла, за да не се налага да си признаем, че на полето не е останал никой. 😦 И това е супер тъжно и неприятно… 😦

    Харесвам

     
  6. asdasdasd

    1 септември, 2012 at 4:36

    Бе каквото и да си говорим едно е сигурно блога вече не е същия както едно време.Преди имаше толкова много неща ревюта , превюта , информация за нови мишки , клавиатури и куп други неща. А сега по-скоро има за цел да сложи 3-4 трейлъра и когато не разполага с толкова слага някакво тъпо сшол или някакъв cover на няква песен.Имам чувството , че Strangera всяка сутрин отива youtube/gaming top popular и копира първите клипове директно в блога .Не знам дали вече нямаш време за блога ,но ако продължаваш по-този начин хората съвсем ще спрат да идват ,каквато според мен беше причината за кучето да натрупаш реклама за блога си от чужди сайтове.

    Харесвам

     
    • achkar

      1 септември, 2012 at 11:53

      Знаех си аз, че има нещо гнило в кучето!

      Харесвам

       
    • Strangera

      1 септември, 2012 at 16:10

      @ asdasdasd – Не, ти верно ли го написа т’ва за кучето? Смисъл… сериозно ли?!

      Харесвам

       
    • strangerka

      2 септември, 2012 at 0:24

      @asdasdasd Супер много ме дразнят изказвания като твоите. Ти си поредния, който въобще не се замисля какво пише, обаче да си каже! Като ти прочетох глупостите се ядосах и се зачудих точно как да те нахраня…. само че като се замисля няма смисъл.
      Темата за кучето въобще няма да я коментирам, обидно е това което написа, наистина….
      Единствено не мога да разбера защо продължаваш да четеш блога и да дразниш всички наоколо.. след като не те кефи тук…

      Харесвам

       
      • asdasdasd

        2 септември, 2012 at 0:57

        Добре щом греша нека видим една статистика за посещенията на сайта преди новината за изгубеното куче и след като я публикува . Освен това и двамата не коментирате частта преди кучето.И защо и двамата тръгвате с лошо опитвам се да дам съвет защото съм един от малкото които следяха сайта/блога от самото начало.Сигурно сте забелязали , че повечето известни блогари , независимо дали ще са wordpress ,youtube или други те искът мнението на посетителите си за това какво НЕ им харесва ,защото ако получаваш само положителни коментари стигат до едно ниво и спират да се развиват.

        Харесвам

         
        • strangerka

          2 септември, 2012 at 1:17

          Първо, никой не е длъжен да ти се обяснява и да ти показва каквито и да е статистики.
          Второ, престани с темата за кучето, понеже явно от намеци не разбираш!!! Очевидно грам не си успял да разбереш що за блог и що за човек стои зад блога, въпреки че си “ един от малкото които следяха сайта/блога от самото начало“. Ако знаеше, нямаше да говориш така… наистина. Всичко, което се случи около кучето, беше с цел да намерим стопанин. Точка.
          Трето, това което ти правиш не е градивна критика, каквато явно си мислиш че даваш. Забравяш основното – този блог си е личен блог и е с чел споделяне на лични впечатления и интереси. Каквото си иска, това strangera ще си поства, без значение дали е по-малко от това или повече от другото. Припомни си каква е целта на блога, преди да почнеш да обясняваш на какво дередже е в момента.

          Харесвам

           
        • Strangera

          2 септември, 2012 at 2:05

          Искаш статистика? Ето. Имай предвид обаче, че ти я давам не защото смятам, че ти дължа каквото и да е обяснение, а просто защото искам да е пределно ясно кое какво и защо, за да не бъда обвиняван пак в разни малоумщини след като направя това което ще направя в края на поста.

          И понеже от картинката нямам как да ти стане много ясно, ето ти двете седмици разписани в екселска табличка. Първата е „преди Найден“, второто е тази в която поствам за кучето (понеделник, около 19:30) – docs.google.com

          Както виждаш имаме „покъртително невероятен“ спайк от посещения. За да ти е още по лесно, дори ще ти ги сметна. През втората седмица, от понеделник до събота, посещенията в блога са били повече общо с 1055. Нищожна разлика която може да се дължи на Найден, а може и да се дължи на факта, че през този период в блога има публикувани 10 статии повече, от предишната седмица.
          Щастлив ли си сега, като знаеш, че постовете за кучето са довели до минимално увеличение в посещаемостта на блога?

          Разсъжденията по тази тема обаче, са напълно излишни (както казах, направих ги само и само за да няма после – ами ти такова). Това което ме фрустрира, че някой въобще може да си помисли, че бих направил такова нещо за да вдигна „реномето“ на блога. Хората около нас знаят колко тегава беше за семейството ни цялата случка, обаче не – появява се господин рандом трол, и почва да развива консигнационни теории, без въобще да се замисля колко обидно и грозно е това а аз любезно трябва да го слушам.

          Не коментираме частта преди кучето?

          Преди имаше толкова много неща ревюта , превюта , информация за нови мишки , клавиатури и куп други неща.

          В последно време от изброените неща липсват единственото ревюта, но какво да се прави. Напоследък наистина нямам свободно време, а това тук все пак е хоби.

          За „известните блогари“ не знам. Аз правя този блог, защото по някаква не ясна причина нещото ми допада и през повечето време ме забавлява. Дреме ми на к*ра дали посетителите са 4-ма или 40 хиляди. Важното е, да става фън. Също харесвам конструктивната критика, и нямам нищо против нея. Това което не харесвам са безпочвените обвинения, малоумните забележки и някой определени типове хора. А когато срещу мен застане човек който ми обяснява, как съм публикувал история за изгубено куче, за да получа няколко посещения повече… леко се фрустрирам и ако действието се развиваше на живо, човека най вероятно щеше да получи неподправеното ми мнение, че е малоумник който очевидно не ме познава и с който не бих искал да си комуникирам повече. За добро или лошо обаче, комуникацията ни не тече лице в лице, но тъй като аз наистина не искам да имам общо с хора които разсъждават по този начин, бих искал да те уведомя, че ти не си добре дошъл в блога ми, а бъдещите ти коментари ще влизат директно в игнор листата. Дано един ден разбереш какъв точно е бил проблема.

          Чао.

          PS: Мдам, колкото и да не ми се иска, понякога приемам нещата твърде лично.

          UPDATE: Замислих се, че някой който следи блога „от самото начало“ би трябвало добре да разбира тези неща. За това чекнах историята на коментарите ти и видях, че първия ти пост тук е от март 2012-та, и коментарите ти са основно под постове от които може да се спечели нещо. Та поизясни ми се вече за какво иде реч…

          Харесвам

           
          • imurdanliev

            25 септември, 2012 at 10:32

            Стрейнджър, ти от къде почна тоя пост, пък то до къде се стигна… На някои хора явно им дай само да плюят, пък да градят…

            Харесвам

             
  7. Jimmy Jungle

    1 септември, 2012 at 14:35

    Kак да блогваме като stranger-a.

    1. Направете си Google Account.
    2. Добавате в Google Reader: Kotaku, PC Gamer, Rock Paper Shotgun, The Escapist, Joystiq, oще нещо което си харесате.
    3. Направете TL;DR версия на постовете и ги поставете в WordPress блогчето си.
    4. ??
    5. Profit

    Bonus: купувате си нещо ново – unboxing.

    Tip: не си товарете главите да мислите много и да задъблочавате в гейминга, просто поствайте клипчета от youtube и казвайте неща като „ОГРОМЕН!! :D“ и „EPICNESS 😀 :D“

    Хардкор гейминг? Хаха, ето ти малко хардкор гейминг рап.

    Харесвам

     
    • Strangera

      1 септември, 2012 at 16:21

      BTW ползвам RockMelt, доста по удобен ми е от Google Reader.

      Харесвам

       
    • synd

      1 септември, 2012 at 23:55

      Сигурен съм, че Strangera е патентовал тоя начин на блогване(идеята). Какво правим тогава? 😀

      Харесвам

       
  8. Гари Сандерсън

    1 септември, 2012 at 17:32

    Като не му харесва на човека – кеф ти IGN,кеф ти PC Mania…aй сиктир!Иначе блога е супер 🙂

    Харесвам

     
  9. Ivelin Georgiev

    1 септември, 2012 at 22:06

    Абе ей т’ва е твоя личен блог това какво и как ще пишеш в твоя блог си е лично твоя работа. На който не му изнася да не чете на Стрейнджара блога е… т’ва е. хейтъри винаги ще има – да се спасяват 🙂 Нема се отказваш брат !! 🙂

    Харесвам

     

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.