RSS
Видео

Unboxing: Razer Hammerhead Pro

18 авг.

За мен е огромно удоволствие да Ви представя ънбоксинга ми на Razer Hammerhead Pro – актуалните „In-Ear“ слушалки на Razer. В днешния ънбоксинг, ще видите малко повече… котки от обикновено, но какво да се прави. Мако обича кабелчета и беше развълнуван. 😉

Само да добавя, ако не е станало ясно – оригиналните гумички за слушалките са с тъй наречените „bi-flanged ear-tips“ a.k.a. двойни тапи, а останалите 3 размера са си със стандартна единична тапа. Аз първоначално бях останал с впечатление, че втората тапа винаги е там.

Razer-Hammerhead

Съответно „bi-flanged“ тапите допълнително „бустват“ баса но поне на първо слушане въпросния ми се стори твърде пресилен. Към останалите тапички нямам оплаквания.

Подробни впечатления – по някое време в бъдещето. За сега ще Ви кажа само… че ме кефят бая. 😉

Razer Hammerhead (версията без микрофон) [99 лв.]
Razer Hammerhead Pro (версията с микрофон) [139 лв.]

 
23 коментара

Публикувано от на 18 август, 2013 в Хардуеър, Games, Music, Razer

 

Етикети: , , , ,

23 отговора на “Unboxing: Razer Hammerhead Pro

  1. madurko1

    18 август, 2013 at 14:16

    Epic beard, bro! 😀

    Харесвам

     
  2. Vladimir

    18 август, 2013 at 15:21

    Как се казва песента на miracle of sound ? Нещо не успях да я намеря. Благодаря!

    Харесвам

     
  3. Vladimir

    18 август, 2013 at 16:56

    10x

    Харесвам

     
  4. Анонимен-971

    18 август, 2013 at 22:30

    Поредният рейзърски боклук.

    Харесвам

     
    • Strangera

      19 август, 2013 at 1:19

      Виж сега. Разбрахме, че всички продукти на Razer за БОКЛУЦИ и периферията за 20-30 лева е напълно достатъчна. Мисля, че го написа… достатъчно много пъти.

      Anonimen-971

      В светлината на тези „разкрития“ обаче няма как да не попитам – сигурен ли си, че нямаш някакви психични отклонения? Или поне обсесия към думата „боклук“? Не се заяждам, просто искрено започвам да се притеснявам за тебе. Такава систематичност и отдаденост за писане на едно и също нещо под всичките ми статии за Razer е малко… притеснителна.

      Наистина за благото на обществото – ако си спрял да пише хапчетата предписани ти от специалисти, по добре се консултирай отново с тях, преди да е станал някакъв инцидент.

      Харесвам

       
      • Анонимен-971

        19 август, 2013 at 1:58

        Кой тъпанар дава тия пари за тази скъпа периферия с 300-400-500 лв. заплата месечно, като за 20-30 лв. всичко е ОК? И освен това редовно от ozone им правиш реклама, а не от други сайтове или фирми.
        ^ Това е причината поради, която казвам, че ей тия скъпи боклуци са същитие като евтините. Като се развали и после какво се случва? Гаранция има ли? А ако има гаранция дали въобще ще бъде призната от продавача за да я смени или поправи? Това е една набутвация и въобще не си струва, така че Стренджуре, аз ще пиша такива коментари докато ти не спреш да ги рекламираш.
        Хапчета не пия, няма и да пия, пък камоли и да се консултирам със специалисти дето казваш.
        Колкото до тия заблудените тъпанари, които мидават палец надолу те не го осъзнават това нещо и като видят някоя марка или готино лого на производител, и хайде всички да ги харесаме.

        Харесвам

         
        • ъъъ

          19 август, 2013 at 2:41

          Ако се замислиш малко ще разбереш, че Razer продуктите са тип „Лукс“, който се предлагат на пазара за по-заможните компютърджии или хората с по-изтънчен вкус, Естествено е, че ако имаш ограничен финансов ресурс тази марка няма да е най-подходящата за теб, НО си остава вариант за определен сегмент от потребители.
          Ако ти помогне аналогия с коли – може да си купиш Тойота ,или Лексус (луксозната марка от същия производител) за ПЪТИ повече, но и двете на практика ще ти вършат работа за предвижване от точка А, до точка Б, 😉

          Харесвам

           
          • Анонимен-971

            19 август, 2013 at 7:46

            Рейзърски клавиатури:
            – С какво подяволите са им по-добри клавиатурите? За механичните имам предвид онова цъкане ме вмесява, когато чуя този звук. Друго с какво? Светлините ли? НЕ! Допълнителни копчета за биндове? НЕ! Това просто е невъзможно, защото основното е да се научиш със стандартна клавиатура и тези на рейзър не струват просто.

            Рейзърски мишки:
            – И като свети какво? Пак с нищо не може да ми помогне, но за сметка на това изглежда хубаво, но за някой хора тази светлина от мишката ги дразни. Допълнителните бутони от страни на мишката могат да помогнат само на хора, които имат проблеми с ръцете и пръстите, освен това с тях се правят доста биндове.

            Рейзърски слушалки 1:
            – Ей тез тапи дето Стренджура им прави ревю – кой тъпанар ги ползва бе? Кой тъпанар ходи на улицата с тия малки слушалки? Добре бе! Ей сега ще дойде някой очевиден малоумник и ще каже, че ги ползвал на работа или училище. Защо не си купи едни големи и да си ходи като пич/ка?

            Рейзърски подложки за мишка:
            – Хубаво изглежда тоз парцал.

            Рейзърски слушалки 2:
            – Тези големите наушници като се счупят от едната страна или микрофона не работи или пък от ляво или дясно не се чува, както трябва тогава какво става?

            Общо:
            – ПЪЛЕН СКЪП БОКЛУК – ЗА ЗАБЛУДЕНИ ТЪПАНАРИ, КОИТО СЕ ЧУДЯТ, КЪДЕ ДА СИ ВЛОЖАТ ПАРИТЕ И ПОДВЕДЕНИ ОТ ВНОСНА И „ГОТИНА“ ЗА ТЯХ МАРКА.
            – НЕ СИ СТРУВА ЗАКУПУВАНЕТО НА ТАЗИ СКЪПА ПЕРИФЕРИЯ!

            Харесвам

             
  5. Devastion

    19 август, 2013 at 9:28

    Виж к’во тази периферия е за геймъри и хора, които седят по 4-5 часа на компютъра (7-8 часа, ако не си на работа :D) и има голяма разлика. И за дизайнерите – мишките и особено ПАДОВЕТЕ са много удобни. А пък парите ние си ги вадим (+ от мама и тати ако дадат някой лев) и се лишаваме и пестим, за да ги купим. Който както иска така си ги харчи. Ти ми дай мишки, клавиатури и т.н. на Razer пък нека са боклуци. 😀

    Харесвам

     
  6. Devastion

    19 август, 2013 at 9:31

    И Razer Tartarus например е много добре, за хора като Swifty, които са имали инцидент с пръстите на ръцете. Така, че недей говори много, без да знаеш. Razer малко ли спонсорират големи събития и развиват гейминга? Ти тези пари като ги дадеш, принасяш някаква част на гейминг обществото.

    Харесвам

     
    • Анонимен-971

      19 август, 2013 at 9:40

      Гейминг общество? Малоумните малолетни подрастващи пъпчасали пръдливи загубеняци, които си мислят, че са нещо ама не са за тяхно съжлаение.
      Да! Споменал съм го вече това за рейзър нага, че е от полаза на хора с проблеми с ръцете и пръстите, също така и ти даде пример със Swifty.
      Извън темата: Вещер/Магьосник > всичко останало.

      Харесвам

       
  7. Strangera

    19 август, 2013 at 9:40

    @ъъъ – ключовата дума е „ако се замислиш“. 😀

    @Анонимен-971 – опитах се да разгледам последния ти коментар точка по точка и да структурирам нормални отговори, но ми е трудно да отделя плявата. А и подозирам, че няма смисъл да ти обяснявам каквото и да е. Единственото нещо което ми се струва като разумен въпрос на който е ок да се даде отговор е:

    „Като се развали и после какво се случва? Гаранция има ли? А ако има гаранция дали въобще ще бъде призната от продавача за да я смени или поправи?“

    Да, всички продукти на Razer \както предполагам и на останалите брандове\ закупени от България имат 24 месеца гаранция. Като се развалят – има оторизиран сервиз който в 99% от случаите подменя продукта с нов. Razer са доста стриктни в изпълнението на това. За другите производители не знам.

    Сега… почваш малко да ме притесняваш.

    Прегледах ти историята на коментарите за блога. Първия ти „изблик“ на хейт е бил по адрес на някаква клавиатура на Logitech. Там си ни обяснил горе долу същите неща като не си пропуснал да ни кажеш, че а4 тек за 11 лева е супер, и нищо друго не струва. После обаче хейта ти изведнъж рязко се насочва към Razer които явно са най-новото зло на планетата. В последните ти коментари обаче става ясно, че проблема не е в Razer или Logitech а по скоро в това,че има хора които биха си купили такава периферия (това явно те вбесява). От друга страна обаче гнева ти е подсилен и от факта, че аз давам линкове към ozone.bg – те може би са лоши защото продават скъпа периферия? Трябва да признаеш, че звучи малко налудничаво. Не случайно препоръчах консултация със специалист.

    По темата – най-искрено ти пожелавам един ден да започнеш да взимаш повече от 300-400-500 лв. заплата месечно, и като си изчистиш другите проблеми да можеш да си позволиш да си купуваш по скъпа периферия. Тогава съм сигурен, че ще можеш сам да си отговориш на зададените от теб „въпроси“. До тогава ще те помоля няколко неща:
    1. Спри да ми обясняваш за какво да пиша в личния си блог, че почваш леко да ме изнервяш. Благодаря;
    2. Най-любезно и за последен път ще те помоля да започнеш да се държиш малко по адекватно и да спреш да обиждаш хората. Никой не е „заблуден тъпанар“ защото ти е „цъкнал минусче“, или защото не дай си боже и решил да си купи скъпа мишка или клавиатура. Принципно имам висок праг на търпимост и съм склонен да понеса доста сериозно количество малоумщини „фор дъ лолз“. Когато някой влезе в блога ми и започне да обяснява как потребителите му са тАпаци, глОпаци понеже имат мнение различно от неговото… изнервям се. Още повече се изнервям когато някой седи и обяснява кой за какво трябва да си харчи парите. 😀

    Благодаря за отделеното време.
    Желая ти здраве и просперитет.

    Харесвам

     
    • Анонимен-971

      19 август, 2013 at 9:47

      Абсурд да купя скъпа периферия. Ще си останете будали, заблудени, загубеняци, тъпанари, простаци, идиоти, смотаняци и кретени, които ще купуват скъпата им периферия, защото някой/и хора не могат да свикнат с евтината периферия, и си мислят, че ще им се подобри „гейминг експириънса“ като си куяпт рейзър – ТОВА Е НЕ ВЯРНО. Напълно разбирам, че ако някои хора имат проблеми с ръцете и пръстите то рейзър ще им помогне било то малко или много.

      Харесвам

       
      • Strangera

        19 август, 2013 at 9:51

        Еми, да не кажеш, че не те помолих любезно. 😉
        Чао. 😀

        Харесвам

         
      • CyberPunk

        19 август, 2013 at 11:37

        Не му се връзвай Марто.Haters gonna hate! http://tinyurl.com/n7pye6s

        Харесвам

         
        • Strangera

          19 август, 2013 at 11:38

          Между другото точно тая картинка мислех да я постна преди известно
          количество коментари, ама намерих само версията с доматите и ме домързя. 😀

          Харесвам

           
  8. Devastion

    19 август, 2013 at 11:58

    @Анонимен-971 Gaming XP се подобрява само с време ( gaming experience = опит и преживявания в гейминг обществото ) и с нищо друго. Друг е въпроса като клавиатурата ти на а4тек бъгне някой клавиш (особено WASD) и те убият на някоя игра. Това влияе на скила ти. Периферията помагат на уменията ти. И е друга тръпката като сложиш качествена периферия и се пренесеш в играта. 🙂 А не само да се нервиш. =) Haters gonna hate

    Харесвам

     
  9. pavelcheto

    19 август, 2013 at 15:53

    Това за гаранцията не е вярно. Имах Razer Onza TE, на който се развали левия тригър, реално имаше ефект само в рейсинг игрите, в другите нямаше разлика, пратих го на сервиз, нямаха друг и ми върнаха парите. А че няма разлика, разликата със нормалния Xbox controller беше огромна. Ако имах парите още сега щях да си взема един Sabertooth.

    Харесвам

     
  10. madurko1

    19 август, 2013 at 19:12

    Предварително да кажа, че не подкрепям анонимния. Колкото и да ми харесват продуктите на Рейзър, просто съм адски разочарован от качеството им на изработка. Орката ми са ми я подменяли веднъж – кабела се прецака. Черната вдовица – пак веднъж(бъгна D бутон и повече не проработи). Мамбата ми в момента с титанични мъки успява да регистрира десен клик, следователно като се прибера в България и тя отива към сервиза. Единствено съм доволен от подложките. Няма такива животни! 😀 Hammerhead-ите ми звучат примамливо, I LOVE EARBUDS, ще видим в близкото бъдеще. 🙂 Скъпички са им продуктите, за българския пазар, но пък доставят адски кеф, при продължително използване, особено мишоците, анонимния просто е butthurt! 😀

    Харесвам

     
  11. JesusBlack

    21 август, 2013 at 1:17

    Господин Анонимен. Аре да се разкарате и да хейтвате някъде другаде, и най-вече да оставите Стрейнджъра на мира!! Това е блог за „тъпаци“, щом не си такъв, къшката. Ясно ми е че и моят пост няма да те накара да се разкараш, ма да си го напиша. За такива като тебе гроздето е кисело, защото е висооко.. а тези, които го стигат, са тъпаци и загубеняци. Тук отново влиза примера с колите – карай си опелите и дачийте, но хората имат мерцедес, сичко е на 4 гуми, сичко се движи, ама….. Хората пестят за да имат неща на тази марка… включително и аз. BTW плаши ме че изобщо някои хора харесват коментарите ти.. -_-

    такаааа…..

    1– Рейзър мишките са от удобни и здрави материали, новите вече и от поликарбон, което е осъъъм. използват прекъсвачи ОМРОН, които са едни от най-добрите. Използват сензори, 8 пъти по-точни от стандартните, и много други. СЪЩО КАКТО КОЛИТЕ, има екстри, които са повече от нужното… и си плащаш за тях. за кво са ти 12 цилиндъра като трабанта с 2 цилиндъра пак се движи….

    2- Рейзър клавиатурите , ЦЪКАЩИТЕ, тъй наречени от Вас използват механични прекъсвачи, които МОГАТ ДА БЪДАТ И БЕЗШУМНИ!!!! Благодарение, че са механични, МОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ ГОДИНИ БЕЗ ДА СЕ ИЗНОСЯТ ИЛИ ДА ГУБЯТ ЧУВСТВОТО ЗА ТОЧНОСТ…. Отделно всичките клавиатури на Разер имат антигоустинг, смисъл тъпия ти а4тек като натиснеш 4 бутона ще каже биииииииииииииип и ще забие и ще спре да чете, това с Разер клавиатура никога няма да стане.

    3- СЛУШАЛКИ!!! – ТИ ТЪП ЛИ СИ????? АЗ ЛИЧНО ХОДЯ С ГОЛЕМИ, АМА МНОГО ХОРА ПРЕДПОЧИТАТ МАЛКИ. АХА, ИМАМ 6 ЧИФТА РАЗЕР СЛУШАЛКИ И НЕ МОГА ДА БЪДА ПО-ДОВОЛЕН!!!!! електрите ми оня ден падната от третия етаж и им няма нищо…..

    4- ПАДОВЕТЕ СА СУПЕРРРРРРРРРРРРРРРР

    относно лошото качество…. само с един продукт съм имал проблем…

    осветлението на периферията не е най-важното, но придава ефект, а и както предпочитам да цъкам на тъмно, просто ми е НУЖНО!!

    ОБЩО: кво да кажа.. остави ни да си ядем киселото грозде…. ГОДИНИ съм ползвал периферия за 20лв и донякъде си мислех същото като теб, обаче.. един ден сичко се промени… аха, мерси че намекваш че имам проблем с ръката, защото ползвам нага…..

    Жив и здрав да си, изливай си хейта някъде другаде..
    поздрави- JesusBlack14 AKA RazerGuyll – Konstantin Koceto… xD

    хайде сега гледай малко грозденце, това е стаята ми, споделена от Рейзър във фейсбука им –

    Стрейнджъре, жив и здрав, успех във всичко, продължавай само така!!

    Харесвам

     
  12. MightyMe

    29 септември, 2013 at 18:03

    Нормално ли е звука през телефон да е по-слаб в сравнение с този от компютър? Същия „проблем“ го имам и при Razer Electra.

    Харесвам

     
    • Strangera

      29 септември, 2013 at 19:13

      Да напълно нормално е. Все пак двете устройства са с доста различна мощност.

      >

      Харесвам

       

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.