RSS

The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone идва на 13 октомври

08 сеп.

CD PROJEKT RED обявиха, че първото голямо DLC за The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone ще излезе на 13 октомври 2015-та.

Hearts of Stone

Въпросното DLC разбира се отново ще ни поставя в обувките на Гералт, който ще трябва да се справи с безмилостния бандит Olgierd von Everec… който освен всичко останало е и безсмъртен. 🙂 Очакват ни около 10 часа геймплей, като по всичко личи, че Shani наистина е част от персонажите който ще срещнем (3-тия скрийншот):

По все още не потвърдена информация, действието в Hearts of Stone ще се развива в Oxenfurt.

Eто много тийзващо тийзърче:

Освен горното инфо, CD PROJEKT RED разпространиха и още една приятна новина – освен дигитален релийз (Hearts of Stone e част от THE EXPANSION PASS-а към играта), DLC-то ще има и… физическа версия. Въпросната ще съдържа код за download на експанжъна, Gwent гайд, Monsters gwent deck, Scoia’tael gwent deck, Gwent tokens и специална колекционерска кутия:

gwent

Ако вече сте си закупили EXPANSION PASS, ще имате опция да си закупите картите отделно, като повече информация за това можете да намерите тук (нямам идея как ще работи това в БГ). Иначе информация за наличностите на физическото издание – съвсем скоро. В Европа, цената на въпросното е 20 евро.

По темата за Hearts of Stone, наскоро стана ясно, че DLC-то ще може да се играе по време на или след края на main story-то, като ще трябва да сте поне 30 левъл. Ако сте по висок (или сте започнали NG+), куестовете ще скейлват.

UPDATE: Pre-order – клик.

 
3 коментара

Публикувано от на 8 септември, 2015 в Games, The Witcher

 

Етикети: , , , , ,

3 отговора на “The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone идва на 13 октомври

  1. Strangera

    9 септември, 2015 at 12:53

    Харесвам

     

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.