RSS

Remedy работят по две нови игри…

08 юни

Eй така се прави – кратко, точно и ясно, без излишни глупости. Remedy Entertainment обявиха плановете си за… следващите няколко години (клик).

Remedy Entertainment

Първата и особено важна новина е, че студиото се разширява и вече се е разделило на два екипа работещи по различни заглавия a.k.a. по често ще виждаме игри от Remedy.

За съжаление обаче, нито една от тези игри не е Alan Wake. 😀 Относно новите проекти – едната игра е нещо по което Remedy работят от известно време, така че очакваме да го обявят в „близкото бъдеще“. Това обаче НЯМА да се случи на E3 2016. Особено добрата новина в случая е, че въпросния проект се разработва с „нов партньор“ което означава, ЧЕ НЕ СЕ РАЗРАБОТВА С M$, което означава, че освен ако Remedy не са се побъркали, няма опасност играта да е Windows Store ексклузив… което е супер.

Относно втория проект – въпросния все още е в ранна концептуална фаза, така че… само бъдещето ще покаже какво точно ще се появи. 🙂

Ако искате да прочетете пълния анонс, клик.

Аз мога само да им пожелая успех. 🙂

PS: А да, и работят по ъпдейт за Quantum Break, който е безсмислен… освен ако не премахва Windows Store екслузивнустта на играта. 😀

 
2 коментара

Публикувано от на 8 юни, 2016 в Games

 

Етикети: ,

2 отговора на “Remedy работят по две нови игри…

  1. Varnenec

    8 юни, 2016 at 22:57

    Че по какво може да работят? Явно пак нови IP-та, което е добре.
    Исками се да видя нещо по Х. Лъвкрафт от тях, от сорта на Call of Cthulhu 2006. Това според мен е техния стил. Хоръри да правят, имат потенциал и талант. Иначе Куантума и Алан Уейк си ги врътнах аз, не ми харесаха, но студиото определено има потенциал, трява само да го разкрие.

    Liked by 1 person

     

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.