Advertisements
RSS

Marvel’s The Punisher идва през 2017-та

07 Окт

Добра новина за феновете на Frank Castle – Marvel обявиха, че самостоятелния им Punisher сериал, ще излезе в Netflix още през 2017-та.

MARVEL'S THE PUNISHER

Освен това, имаме информация за 3-ма актьори които ще се присъединят към Jon Bernthal за първия самостоятелен сезон на сериала:
Ben Barnes (“The Chronicles of Narnia“) ще изиграе ролята на Billy Russo (Jigsaw?) – най-добрия приятел на Франк от времето му в Special Forces, който в момента управлява частна военна организация наречена „Anvil“;
Ebon Moss-Bachrach (“Girls”) ще изиграе ролята на David Linus „Microchip“ Lieberman a.k.a Micro – бивш анализатор на NSA, чиито тайни може да бъдат доста полезни на Франк;
Amber Rose Revah (“Indian Summers,” “Son of God”) която ще изиграе ролята на Dinah Madani – до колкото виждам нов персонаж в Marvel вселената. От инфото публикувано до момента, разбираме че Madani е много добре обучен агент на вътрешна сигурност.

Предвид факта, че наскоро Marvel и Netflix обявиха, че Marvel’s Iron Fist ще излезе на 17.03.17, анонса, че The Punisher също идва догодина, поставя под въпрос датата на Marvel’s The Defenders който уж също трябва да излезе през 2017-та. Факт е, че преди време Netflix заявиха, че се целят в два Marvel сериала годишно -> логично е The Defenders да отиде в 2018-та. Но ще видим, може и плановете им да са променили.

Каквото и да стане обаче, след представянето му в Daredevil аз определено чакам The Punisher с огромен интерес.

Advertisements
 
 

Етикети: , ,

One response to “Marvel’s The Punisher идва през 2017-та

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: