Advertisements
RSS

Сериали: Marvel’s Inhumans

14 Март

Ако следите новините около Marvel Cinematic Universe (MCU) знаете, че първоначално имаше планове за самостоятелен Inhumans филм, който трябваше да излезе през 2019-та година. При последната актуализация на графика обаче, въпросния „изчезна“ от радара и в последствие стана ясно, че Inhumans филма се е превърнал в Inhumans TV шоу, което Marvel разработват в партньорство с ABC (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.).

Е вчера Marvel разкриха подробности за шоуто, както и основния актьорски състав.

Кога? Шоуто ще започне на 26 септември по ABC, като преди това (започвайки от 1 септември), ABC Studios и Marvel ще излъчват версия на първите два епизода в определени IMAX кина (въпросните епизоди са снимани изцяло с IMAX камери). Честно казано малко се съмнявам, че тези излъчвания ще стигнат и до нас, но… можем само да се надяваме. Иначе епизодите който ще бъдат излъчени по телевизията съдържат малко допълнителни сцени от това което ще бъде показано в IMAX.

Връзката с Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.? В MCU, Inhumans тематиката е нещо което се „дъвче“ още от втория сезон на Agents of S.H.I.E.L.D. но досега във въпросното шоу сме виждали само „второстепенни“ Inhumans. Новото шоу, ще се фокусира върху така нареченото „Кралско семейство“ което включва далеч по интересни персонажи. Въпроса как двете шоута ще бъдат обвързани, и дали четвърти (текущия) сезон на Agents of S.H.I.E.L.D. няма да е последен все още стоят отворени.

Актьорите и персонажите

Anson Mount ще бъде Black Bolt;
Serinda Swan ще бъде Medusa;
Ramsay Bolton Iwan Rheon ще бъде Maximus;
Ken Leung ще бъде Karnak;
Eme Ikwuakor ще бъде Gorgon;
Isabelle Cornish ще бъде Crystal;
Mike Moh ще бъде Triton;
Sonya Balmores ще бъде Auran;
Ellen Woglom ще играе ролята на все още не обявен „мистериозен“ персонаж. От описанието в marvel.com знаем, че персонажа е… жена 😀 която работи в частна космическа компания.
Lockjaw e 900 килограмово куче… което може да се телепортира, така че този персонаж ще бъде CGI. 😀 Иначе в интернедите се появиха снимки от снимачната площадка, където Lockjaw бива представляван от голям син модел (клик). 😀

Scott Buck който е може би най-известен с работата си по Dexter и работи по излизащия след няколко дни Iron Fist е основния човек зад сериала.

Звучи… амбициозно. Дано да им се получи добре. 🙂

Advertisements
 

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , ,

One response to “Сериали: Marvel’s Inhumans

  1. Strangera

    2 май, 2017 at 21:50

    Like

     

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: