RSS

Безплатен „Mega Hero Bundle“ с Heroes of the Storm 2.0

22 апр.

Другата седмица Blizzard пускат „Heroes of the Storm 2.0“ и по-този повод ще направят опит да привлекат малко нови играчи (да върнат загубени стари) към играта.

В общи линии, на 25-ти Heroes of the Storm 2.0 излиза в САЩ (предполагам за EU датата е 26-ти?). След като това стане, всеки който се логне ще получи 100 Gems – новата ингейм валута. Тези джемове ще могат да бъдат използвани за закупуването на един от 4-те Mega Hero Bundle пака, всеки от които съдържа 20 геройчета. Тук има подробности за всеки от 4-те бъндъла (както и опция да попълните анкета за да разберете кой е най-подходящ за Вас), така че можете да разгледате и да се подготвите за релийза.

Аз продължавам да не се чувствам привлечен от Heroes of the Storm но със сигурност ще си грабна безплатния бъндъл. 😛 Офертата ще е валидна до 22 май btw. Иначе ако Ви е интересно какво е новото във версия 2.0 на играта, тук:

 
2 коментара

Публикувано от на 22 април, 2017 в Free-to-Play, Games, Heroes of the Storm, MOBA

 

Етикети: , ,

2 отговора на “Безплатен „Mega Hero Bundle“ с Heroes of the Storm 2.0

  1. На Хърмаяни Гаджето

    25 април, 2017 at 20:51

    Кой безплатен бъндъл ще избереш ?

    Харесвам

     
    • Strangera

      25 април, 2017 at 21:48

      Според анкетата съм за TANKS & BRUISERS, оусо там има рагнарос, така че предполагам че ще е този. 😀

      Иначе, Flex бъндъла май също е ок, защото ако не се бъркам съдържа най-голям рейндж геройчета. Не че ще седна да цъкам, но ако го направя така на теория ще имам повече опции.

      Харесвам

       

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.