RSS

Миналата седмица ep.01

27 сеп.

През годините се убедих, че писането на рубриките в блога не ми е силна страна… 😀 Въпреки това, към момента ми се струва като особено добра идея, в началото на всяка седмица да поствам по едно постче, с най-интересното от нещата публикувани в блога през изминалата седмица (според мен).

Дали подобна рубрика ще потръгне… и има ли смисъл от нея, ще разберем по-натам. 😉

Та изминалата седмица беше силна от към ревюта на хардуерни продукти.
Първо успях да се докопам до доста актуалният Dell Streak, и съответно впечатленията ми могат да бъдат намерени тук – Dell Streak ревю. Освен това най-накрая намерих време да седна и да напиша впечатленията си от стереоскопичният 3D гейминг с помощта на Nvidia – Ревю: NVIDIA 3D Vision.

Що се отнася до гейминг в чистата му форма – едно от най-големите неща, беше публикуването на 10 минути сингълплеър геймплей от BioShock Infinite. Също така, няма как да не отбележа, че шегичките с новият вид на Данте в DmC не спряха – клик и клик.

На Starcraft II сцената пък, Blizzard най-накрая пуснаха пач 1.1.0, който освен че добави официална поддръжка на стереоскопично 3D (писах повече за това в матряла за 3D Vision) направи неочаквани (дори от Близард) промени по баланса – Beware of the Ultralisk!! [SCII Bug Hunt] 😀

SC про гейминг сцената също беше изпълнена с интересни събития, а аз горещо ви препоръчвам да гледате – TheLittleOne vs oGsHyperdub [2010 GSL Open Season 1] което безспорно е една от най-епичните TvT игри от излизането на SCII до сега. Няма как да не отбележа и, че се почувствах длъжен да нахраня overneathe от Kaldata.com, за безумната му статия свързана със SCII периферията на Razer – Феновете на Razer разочаровани от Starcraft II периферии (вдф e тая статия ве?!)

И те така. Така като гледам, поне според мен, това са най-интересните материали от изминалата седмици, успели да стигнат до главната страница на блога. Ако вие имате някакви други фаворити, не се притеснявайте да ги споделите в коментарите. 😉

 
Вашият коментар

Публикувано от на 27 септември, 2010 в За блога

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.