RSS

Архив по месеци: февруари 2011

Jazzy!

Здравейте,
дойде време да ви споделя една красива и сполучлива (поне според моите очаквания) фотосесия на моята приятелка Поли и нейният приятел Мартин 🙂
Това е една от първите ми по-сериозни фотосесии, и първата изцяло на изкуствено осветление. Знам, че има какво още да се доизкусурява, но всичко с времето си.

Надявам се тази да е първата от многото и все по-успешни фотосесии, които ще правя.

Enjoy и се надявам да ви хареса!

» Към снимките »

 
5 коментара

Публикувано от на 28 февруари, 2011 в Фотография

 

Етикети: , , ,

Serious Sam 3: BFE ИДВА!

Преди няколко седмици, използвайки официалният сайт на Croteam Roman Ribaric \CEO-то\ обяви, че Serious Sam 3: BFE идва… това лято, и че официалното обявяване ще бъде скоро. Е, официалното обявяване беше днес!

Дами и господа, Сериозният Сам НАИСТИНА ИДВА!

Какво знаем към този момент?
Serious Sam 3: BFE ще бъде предистория на Serious Sam: The First Encounter и съответно ще се развива из Египет.
Играта освен сингъл и мулти ще има ко-оп… за 16 играча! 16 Player co-op!

Това което не знаем е какво означава BFE. Ако имате предположения, споделете ги в коментарите. 😉

Принципно, тук бих превел прес релийза обаче въпросният е толкова… сериозен, че няма как да не го оставя в оригинал… Веднага след галерията. 😉
» Продължи нататък »

 
18 коментара

Публикувано от на 28 февруари, 2011 в Превю, Games, Serious Sam

 

Етикети: , , , , ,

Epic VFX Time

Хаха, Freddie Wong е изрод, и не веднъж съм поствал негови творения в блога ми. Следващото филмче, направено заедно с EpicMealTime също не отстъпва по никакъв начин на останалите му видеа… само че е още малко по епик от обикновенно. Вярвам, че всеки който поне веднъж в живота си е рендил видео или се е занимавал с някакъв тип компютърни ефекти, ще го оцени по достойнство.

Инджой:

 
1 коментар

Публикувано от на 28 февруари, 2011 в Общи приказки, Филми, Games

 

Етикети: , , ,

Call of Duty: Black Ops – 501 kills

Понеже дори след Spawn Rape Song-а който постнах преди време все още се намират хора които да ми споряд, че мултиплеъра на Call of Duty: Black Ops става за нещо, следва поредното доказателство, за това че Treyarch са некадърници, а мултито на CODBLOPS е тотално счупено.

Толкова от мен, видеото казва останалото!

 
8 коментара

Публикувано от на 28 февруари, 2011 в Call of Duty, Плюнка, Games

 

Етикети: , , , , , ,

Добре дошли в strangera.com 2.0

И те така. Ако туко що сте отворили блога, и веднага сте погледнали към адрес бара, за да видите дали не сте объркали сайта… няма място за паника, това е новият дизайн, за който ви споменах преди няколко дни \клик\. 😀

Както виждате, новата тема е съобразена и с нуждите на старите хора като мен – по-големи шрифтове, текста на по-светъл фон и т.н. Искрено се надявам новия дизайн да ви допадне, и да спомогне за още по-доброто ви прекарване из дигиталните страници на Strangera.com. 🙂

Още има разни дребни неща за доизкусуряване, но основните работи по сайта си работят както си работеха, и се намират там където се намираха. Ако случайно забележите нещо фрапиращо сбъркано, моля пратете един „тикет“ през https://strangera.com/my-guestbook/bug-hunt/ за да мога да го фиксна, и те така. =)

hf!

BTW новата тема се казва Choco и е дело на CSSMayo, а повече за нея може да прочетете тук – http://theme.wordpress.com/themes/choco/


UPDATE: Диагностицираните бъгове към момента
1. Датата на етикетчето се реже при хора с по-ниска резолюция;
2. Има леко бъгче при изобразяването на Trackback коментари;
3. Бялото води до главоболие… при някой пациенти. 😀

 
73 коментара

Публикувано от на 28 февруари, 2011 в За блога

 

Етикети: , , ,

Кой стои зад FindMakarov.com?

Eх… оказа се, че тийзър сайта findmakarov.com, за който шумя от петък (Тийзър сайт за Modern Warfare 3! и Тийзър сайт за Modern Warfare 3 (?) не е дело Activision?!) не е дело нито на Activision, нито на EA.

Или поне така твърди Geoff Keighley (Spike TV). Чичо Keighley (сорс) докладва, че Findmakarov.com всъщност е рожба на „We Can Pretend“ (http://www.wecanpretend.com/ ?), независима Торонто базирана група, която ще стартира проект вдъхновен от Modern Warfare на… втори март.

Целият материал на Geoff може да бъде прочетен тук (клик).

И те така, не е Modern Warfare 3… И най-вероятно въобще не говорим за игра. В такъв случай, аз лично съм склонен да заложа на някакъв тип интерактивен спектакъл, ама… ще видим на 2-ри март.

 
8 коментара

Публикувано от на 27 февруари, 2011 в Интернет, Games, Modern Warfare

 

Етикети: , , , , , , , , , , ,

Crysis 2 – Be Invisible Trailer

Иии, още един оусъм трейлър на Crysis 2:

 
2 коментара

Публикувано от на 27 февруари, 2011 в Crysis, Games

 

Етикети: , , , , , , , ,

Тийзър сайта за Modern Warfare 3 (?) не е дело на Activision?!

Оууу да, епик скандала е на път!

Вчера ви разказах, за тийзър сайта findmakarov.com, който очевидно тийзва нещо свързано с Modern Warfare игрите (клик)! Все пак, същият шрифт и стилистика! А и док таговете… Тийзър сайт за Modern Warfare 3!.
В интерес на истината, още вчера, след като видях сайта пуснах един Whois Search за това кой е собственик на домейна, но след като не открих нищо смислено, приех думите на thatvideogameblog.com който първи публикувах док таговете, твърдейки че са им изпратени от Activision за чиста монета… Оказва се обаче, че нещата не са точно такива каквито изглеждат.

Причината за това е официалният коментар на Activision гласящ:

„There seems to be a great deal of speculation about the next Call of Duty project. Let me be clear that we are not revealing yet. Anything indicating otherwise is a hoax.“

Бухахаха! Тоест, Activision твърдят, че сайта не е тяхно дело… От там нататък вариантите са 3.
1. Активижън лъжат, защото са тъпаци, и това е част от някой техен гениален маркетингов план (съмнява ме);
2. Някой си прави шегички…

3. Или… нека да се опитаме да подредим точките:

Таймера изтича във вторник. Това което официално ще се случва във вторник, е прес конференцията на EA, по време на GDC ’11. Първата спекулация беше, че обявявайки Modern Warfare 3 тогава, Activision ще се опитат да откраднат малко хайп от Battlefield 3. Ако приемем, че въпросният сайт не е дело на Activision обаче, единственият който има „топките“ да си позволи да се гъбарка с Battlefield 3… са самите EA. А коя компания е собственост на EA? Ще ви дам жокерче – въпросната компания е основана от Джейсън Уест и Винс Зампела а.к.а бившите шефове на Infinity Ward… Мхм – говорим си за Respawn Entertainment!

Към това добавяме и факта, че Уест и Зампела твърдяха, че притежават правата върху Modern Warfare името… И нещата започват да изглеждат като EPIC WIN a.k.a егати якия скандал.

Разбира се, това са само спекулации, и може нищо от това да не се окаже вярно, но пред полагам, че ще трябва да изчакаме до вторник за да разберем кой седи зад целия този заговор.

10х на Антонио, за жокера към статията в kotaku.com

UPDATE \27.02\: Не били и EA.. 😦 – Кой стой зад FindMakarov.com?

 
5 коментара

Публикувано от на 26 февруари, 2011 в Games, Modern Warfare

 

Етикети: , , , , , , , , ,

The Elder Scrolls V: Skyrim – IGN Rewind Theater

След напрегнатото очакване, първият геймплей трейлър на The Elder Scrolls V: Skyrim е вече факт. Сега ви предлагам (след като сте го изгледали 100-тина пъти) да хвърлите око и на анализа на трейлъра, дело на IGN:

 
1 коментар

Публикувано от на 26 февруари, 2011 в Elder Scrolls, Games

 

Етикети: , , , , , , , , , , , ,

Shift 2 Unleashed: Day Track Gameplay

Рандом клиповете от Shift 2 Unleashed продължават.

Също така, безумното означение което ви показва „перфектната крива“ продължава да ми вади очите, а демиджа явно отново отсъства… А и това с черно бялото при сблъсък е тъпо.

UPDATE: Day Track 2 и още от огледалото което минава през стени.

 
2 коментара

Публикувано от на 26 февруари, 2011 в Games, Need For Speed

 

Етикети: , , , , , , ,