RSS

E3 ’11: 4G Dual Sensor от Razer и нова Mamba и Imperator [Deadly Lasers and You]

09 юни

Другата приятна Razer изненада на E3 ’11 беше новата 6400dpi технология, която те наричат 4G Dual Sensor – razerzone.com/4G. По думите на остриетата, въпросните са създали мишки с два сензора – един оптичен и един лазерен, което трябва да гарантира абсурдно добра прецизност, чудовищните 6400dpi и веднъж за винаги да решат проблема с „liftoff“ драмите. Това последното щяло да стане посредством, опция да зададете на мишока разстоянието след което 4G Dual Sensor-а да спира да отчита движения (тоест спри да отчиташ, след като дигна мишката на повече от еди колко си милиметра). Най-интересната „екстра“, е че сензора някак си се „адаптирал“ към различните повърхности.
Естествено Razer твърдят, че това е най-бесния и епичен сензор евър, и съответно смятат да релаунчнат две мишки, екипирани с него. Повече детайли за самата технология, тук. 😉

• Razer Mamba!

С Razer Naga EPIC (ревю) Razer-ци ясно показаха, че са си научили урока, разбрали са къде са слабите страни на Razer Mamba (ревю) и са ги елиминирали.

Съответно освен 4G Dual Sensor и абсурдно епичните 6400dpi, Razer Mamba Respawn (?) ще може да се похвали с 15% по издържлива батерия (около 16 часа ностоп гейминг), и многоцветна подсветка както на мишока, така и на док станцията.
А очакваната цена е идентична с тази на сегашната мамба, т.е. 260 лева.

• Razer Imperator

Другия мишок който ще бъде Respawn-нат е Razer Imperator. Там освен добавянето на 4G Dual Sensor, Razer са пипнали и страничните бутони които вече са гумирани което ще даде още по добър контрол. Очакваната цена е около 160 лева, като подобренията по сензора, най-вероятно ще направят мишката доста апетитна дори за CS геймърите, които принципно предпочитат оптични сензори. 😉

И така, не знам за вас, но аз чакам Respawn изданията с нескрит интерес (особено мамбата).

UPDATE: Ето малко по-подробно обяснение за новите сензори:

 
29 коментара

Публикувано от на 9 юни, 2011 в Хардуеър, E3, Games, Razer

 

Етикети: , , , , ,

29 отговора на “E3 ’11: 4G Dual Sensor от Razer и нова Mamba и Imperator [Deadly Lasers and You]

  1. veselin

    22 август, 2011 at 3:35

    multilat3r личи ти по изказването на колко си, няма нужда да парадираш…..
    Вземи да прочетеш внимателно какво се пише, информирай се повече преди да говориш и бъди по-културен в изказванията си, защото като мълчиш си по умен!!!

    Харесвам

     
  2. shashka

    22 август, 2011 at 11:14

    Тази екстра за liftoff изглежда интересна и доста полезна.
    Иначе относно DPI всичко си е до „зависи“. Все още има геймъри например в quakelive играещи с стари microsoft-ски мишки(microsoft well optical) с по 400DPI.
    За мен deathadder с 1800DPI е предостатъчна за всичко което е FPS!

    Харесвам

     

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.