RSS

Batman: Arkham City за PC излиза на 18 ноември + бъдещите планове на Rocksteady!

18 окт.

Днес в интернедите се появи официална информация за датата на излизане на PC версията на Batman: Arkham City. В общи линии ако като мен планирате да се правите на Батмън посредством PC, ще трябва да почакате до 18 ноември. Официална причина за забавянето продължава да е не обявена, но от Rocksteady обещават по детайлни текстури и „по-богато реализира свят“ (каквото и да означава това).

В този ред на мисли, въпросните бяха така добри да публикуват още 4 нови скрийншота от играта, които освен всичко останало, показват и един… доста симпатичен Жокер.

Иначе в интервю за CVG, Dax Ginn казва, че за тях бъдещето е една голяма въпросителна, като всичко зависи от това как ще бъде приета Batman: Arkham City.

При всички полужения, имайки предвид, че в момента Xbox 360 версията на Batman: Arkham City има оценка от 95/100 в metacritic.com (базирано на 32 ревюта), а кристалното ми кълбо предрича доста добри продажби (в нормалните държави), съм склонен да заключа, че каквото и да следва след Arkham City… ще се случи. 😀

Чакам 18 ноември.

 
4 коментара

Публикувано от на 18 октомври, 2011 в Batman, Games

 

Етикети: , , , , , , , , , ,

4 отговора на “Batman: Arkham City за PC излиза на 18 ноември + бъдещите планове на Rocksteady!

  1. Ivo Tsvetkov

    18 октомври, 2011 at 20:49

    Мога само да кажа, че играта е феноменално добра. Превъртях я с голямо удоволствие и с нетърпение чакам да излезе за РС. Дотогава определено ще съм се сдобил с nVidia, така че да се насладя на макс с Physics-a

    Харесвам

     
  2. Cake Hunter

    18 октомври, 2011 at 22:57

    Конзоладжийте си цъкат на воля, а те ме утешават с 4 скрийншота! Еми ще е чака, нищо че си бях отменил всички планове за месеца. Между другото, така май е по-добре, отколкото да бяха пуснали нещо тотално бъгнато и после да трябва да пачват (както наскоро все по-често се случва).

    Харесвам

     
  3. boyanilchev

    19 октомври, 2011 at 8:54

    Аз пък чакам този петък да си получа колекционерското и да ги почвам 😉

    Харесвам

     

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.