RSS

Накратко за демото на Kingdoms of Amalur: Reckoning

20 ян.

Днес разцъках демото на Kingdoms of Amalur: Reckoning и реших да споделя кратки впечатление… Еми, не съм впечатлен. 😀

На по-дълго – има нещо много сбъркано в тази игра, проблема е, че все още не мога да определя какво точно. Дали е безумно пъстрата графика:

Дали е малоумния инвентар… Дали е мега „рязкото“ движение на героя, или невероятната му „изразителност“ по време на кът сцените. А може да е просто безумното „появяване“ на оръжията? Или цялостното конзолно усещане? Не знам, но със сигурност в Kingdoms of Amalur: Reckoning има нещо много, ама много сбъркано.

Ето кратък клип с който се опитах да изразя недоволството си, и да потърся отговор на въпрос – КАКВО не и е наред на тая игра.

Реално погледнато изиграх демото до излизането ми от „гномската обител“ (за ужас на очните ми нерви, щото навън е леко пъстричко) и ми се наложи да спра щото трябваше да свърша нещо. Като се върнах пуснах играта отново, за да бъда посрещнат от това:

И съответно играта ми даде опция само да започна отначало, за това се отказах… Та чувствайте се свободни да споделите какво според вас не и е наред на тая игра (или ако нещо много, ама много Ви е харесало) в коментарите по-долу. 😉

 
6 коментара

Публикувано от на 20 януари, 2012 в Games

 

Етикети: , , , , , , , ,

6 отговора на “Накратко за демото на Kingdoms of Amalur: Reckoning

  1. grigortodorov

    20 януари, 2012 at 0:19

    Странно е, но аз не успях да си сменя резолюцията. На resolution частта ми се показа само teselation или нещо такова…
    Друго, тръгна ми на минимална резолюция и използва вградената видеокарта, въпреки, че съм оказал на steam да използва другата…
    А да, тези менюта биха били страхотни за преди 10-15 години….

    Харесвам

     
    • Strangera

      20 януари, 2012 at 0:21

      Аз в крайна сметка ползвах Origin релиза. Нямах грижи с настройката на резолюцията (въпреки, че по дефаут ми тръгна на 1650 което беше WTF)

      Харесвам

       
  2. yavor42

    20 януари, 2012 at 11:35

    Определено не ми допаднаха разговорите тип BioWare елипса, където не се чува гласа на героя ти. Играта се играе много гадно с клавиатура и мишка – с XBOX 360 контролера е друга бира. Графиката е гадна.

    Дали + или минус усещането е все едно играя expansion за Fable: The lost chapters – само, че по-шаренка …

    Харесвам

     
  3. PaV

    21 януари, 2012 at 13:28

    Еееее!!! Най- сетне! Толкова много се радвам, че играта ще излезе скоро! Сега вече жена ми ще ми се махне от главата! След като превъртя Fable за n- път, взе да й писва, но това ще я зарадва определено!!!

    Харесвам

     

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.