RSS

Следващата седмица: The Techies Update [Dota 2]

30 авг.

Techies is HERE! Добре де, почти… Нощес Valve пуснаха голям ъпдейт за тест клиента на Dota 2, който добавя доста неща, едно (или 3?) от който са Techies.

Въпросния ъпдейт би трябвало да се появи в „нормалната“ Dota 2 по някое време през следващата седмица. Освен това имаме и голям пост – dota2.com/techies/ обсъждащ новите неща идващи с ъпдейта. Следва моя бърз преразказ на ъпдейта. 🙂

techies_blog

• TECHIES – разбира се започваме с триото гоблини Squee, Spleen и Spoon известни като Techies. На официалната страница има разбивка на скиловете, а ето и Hero Spotlight видеото на DotaCinema:

• Swine of the Sunken Galley – Techies Arcana. С излизането на ъпдейта очакваме и аркана за Techies. Интересното в случая е, че арканата всъщност е сет от 5 предмета а не един предмет както всички предишни Dota 2 аркани. Разбира се можете да очаквате всички обичайни аркани неща, като къстъм иконки, ефекти, портрети, трак на статистики и т.н. и т.н. Освен това арканата ще върви с Loading Screen и Animated Chat Emoticon-и. Чакаме в интернедите да се появи пълно превю на нещото, а до тогава, ето как изглежда нещото в лоудата на тест клиента:

Арканата разбира се ще се закупува отделно (26 евро).

• TECHIES’ BOMBASTIC BOX – продължавайки с козметиките, ъпдейта ще добави в магазина и „текис сандък“. Въпросния ще съдържа Nilbog the Mad Courier, Detonation HUD и Techies Announcer пак. Ето превю на пака:

• ALL RANDOM DEATHMATCH – С този ъпдейт, Valve най-накрая официално ще пуснат и All Random DEATHMATCH режима при който всеки отбор има 40 „живота“ и всеки път когато героя Ви умре… се респаунва като друг герой, като запазвате левъла и предметите си.

• GALLERY OF TRIUMPHS – другото нещо идващо с ъпдейта са така наречените трофеи които можете да закачете в профила си. Трофеите ще се печелят за най-различни неща, като за сега знаем за няколко – Compendium Level, Ten Hero Challenge, Daily Hero Challenge, All-Hero Challenge, Victory Prediction Taunts in a Row, Lifetime Winnings, Champion Last Hitter и т.н.

• ALL-HERO CHALLENGE – това е цел номер 21 от компендиума a.k.a. A-Z челинджа. Идеята на A-Z челинджа е да започнете да играете Dota 2 героите по азбучен ред, докато не спечелите победа с всеки един от тях. Във варианта на Valve обаче, героите ще се разпределят в произволен ред. С всеки герой ще получавате и информация за това как са се справили другите играчи (средното количество мачове което са изиграли за да спечелят победа с него). Разбира се след като приключите с All-Hero Challenge-а ще спечелите трофей, който да си закачите в профила.

• COMPENDIUM неща – ексклузивно за хората закупили си комепндиуми, ъпдейта ще добавя няколко нови екстри:
– Victory Prediction Taunt (stretch goal 22);
– Techies Unusual Taunt (скрития stretch goal);
– Multi-Kill Banner (stretch goal 18). BTW ето превю на банера:

• Други – ъпдейта ще добавя и редица мънички промени по играта, като това че вече ще можете да alt+click по предмети в инвентара на противниците и на байбек бутона си и т.н. Друга полезна промяна е, че другите играчи вече няма да могат да ви крадат предметите от куриера и т.н. Всички промени са тук.

Отделно от ъпдейта в интернедите се появи и гиф показващ работна версия на Shadow Fiend арканата в действие – клик.

Иии май е това. Ако в интернедите се появи още нещо интересно свързано с ъпдейта ще добавям тук. 🙂

 
4 коментара

Публикувано от на 30 август, 2014 в Dota 2, Games, MOBA

 

Етикети: ,

4 отговора на “Следващата седмица: The Techies Update [Dota 2]

 1. Strangera

  31 август, 2014 at 10:21

   
 2. Strangera

  2 септември, 2014 at 9:09

  Видео превю на текис арканата

  Харесвам

   
 3. входни врати

  2 септември, 2014 at 12:08

  Нямам търпение вече!

  Харесвам

   

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d блогъра харесват това: