RSS

Grand Theft Auto V – какво има в кутията?

15 апр.

През далечната 2008-ма година, ozone.bg ми доставиха една чудесна пратка – Grand Theft Auto IV. Сега, точно 6 години, 4 месеца и 12 дни по късно GTA отново е при мен, но 4-ката е заменена от петица. 🙂

GTA-V-01

Поради някаква неясна носталгия, реших ънбоксинга на Grand Theft Auto V отново да се придържа към „ретро“ стилистиката която съм ползвал преди 6 години, когато очевидно не съм имал лесен достъп до камери, видео оборудване и т.н. Съответно – следва „разопаковане“ на GTA V, но в снимки, а не на видео. 🙂

Пратката от Озон пристига тази сутрин, като пакета освен играта съдържаше и пре-ордър бонус – удължено издание на филма American Gangster (DVD).

Кутията на GTAV е опакована в картонена опаковка, като надписа този път не е релефен. За сметка на това обаче, V-цата е доста блинг-блинг. 🙂

Под картонената опаковка се крият два „елемента“:

GTA-V-06

Започваме с големия, който съдържа играта. Както ще видите, 6-те години са си казали думата, и играта вместо на 2 идва на СЕДЕМ диска! Всичко разбира се е в тематични GTA артове:

Малкото пакетче има култова лепенка с R*, а вътре ще намерите инфо за ингейм бонусите които получавате с играта, кратко упътване и епична карта на Los Santos и Blaine County.

И горе долу това е. Пакета определено е як, и грам не съжалявам, че отново си взех физическото издание. 🙂

BTW готината новина е, че ако като мен сте на работа, можете да си регнете кода (който е на гърба на упътването) в socialclub.rockstargames.com/activate и ако разумно сте си пуснали отдалечен достъп на PC-то в къщи, да се логнете и да пуснете играта да се инсталира през интернедите:

В този ред на мисли, CREW-то което създадох преди много години за Max Payne 3 (Strangers Crew) продължава да е активно, и е напълно съвместим с GTA Online така че ако искате да цъкаме мулти, можете да се присъедините тук. 🙂 Ще се видим онлайн!

 
8 коментара

Публикувано от на 15 април, 2015 в Games, Grand Theft Auto

 

Етикети: , , , , , , ,

8 отговора на “Grand Theft Auto V – какво има в кутията?

  1. Konvict

    15 април, 2015 at 17:54

    7 диска ли ве браааааат оО

    Харесвам

     
  2. spraypaint7

    15 април, 2015 at 20:14

    Moже ли да се активира в Steam?

    Харесвам

     
  3. Admiral

    15 април, 2015 at 21:32

    Golema mutra si stranger.. Mortal Kombat, GTA….

    Харесвам

     
  4. Admin

    22 април, 2015 at 16:11

    Reblogged this on Tavern Thnigs.

    Харесвам

     

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.