RSS

iOS версията на Exploding Kittens излезе!

21 ян.

iOS версията на Exploding Kittens за която писах вчера… вече е live в App Store-а близо до вас [клик].

2993447-iphone6_02

Официалния анонс от Oatmeal е тук.

Първоначалното ми предположение, че играта ще има някакъв F2P режим обаче се оказаха погрешни, и App-а струва 1,99€. Освен това, въпросния включва и in-app-purchases, но добрата новина е, че през следващите 4 дни всички in-app-покупки са безплатни. Т.е. ако дадете 2 евро сега, ще може да вземете останалите екстри безплатно. На този етап, останалите екстри са два допълнителни комплекта с аватари (всеки аватар си има специални звуци дело на Oatmeal) и специален Party Pack Expansion Deck добавящ 4 нови карти.

Особено важно е да знаете, че Exploding Kittens не предлага онлайн игра т.е. за да играете с приятели, ще трябва да бъдете на едно и също физическо място (работи по начин доста близък до Spaceteam).

От анонса получаваме и потвърждение, че се работи по Android версия която ще излезе в някакъв бъдещ момент. Също така, на този етап в играта няма Nope карти. 😀

Успех.

BTW ако случайно сте пропуснали, добрите хора от boardgames-bg.com имат физическата версия на играта (както стандартното така и NSFW изданието).

 
1 коментар

Публикувано от на 21 януари, 2016 в Games, iPod touch/iPhone

 

Етикети: , , , , ,

Един отговор на “iOS версията на Exploding Kittens излезе!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.