Advertisements
RSS

Netflix обявиха The OA Part II

09 Февр

Дишаме, издишаме… whoosh!

the-oa-part-2

В FB интервю с vulture, Brit Marling обяви, че… странния Netflix сериал The OA, ще се сдобие с втори сезон (The OA Part II). Ето краткия тийзър трейлър, а след него малко рейдж за сезон 1.

Все още няма обявена дата за излизането на „част 2“.

От тук нататък, статията съдържа спойлери за сезон 1, така че ако планирате да го гледате – не четете надолу. Първия сезон, е наличен в Netflix.


Лично за мен, The OA е странен и изключително увлекателен сериал. Сериал, който бях готов да препоръчам на всеки, докато не гледах финалния (8 епизод), които завърши откровено малоумно. Толкова малоумно, че в къщи бяхме готови да обявим, целия сезон за пълна загуба на време. Което не е съвсем вярно, защото истината е, че епизодите ни бяха изключително интересни и цялото пътешествие, беше… супер. Обаче края… то бива бива отворени финали, то бива бива, нежелание да се отговори на въпросите, ама т’ва беше по безумно и от финала на Lost егати. Което ми се стори супер странно, защото преди това всичко изглеждаше и звучеше доста… помислено. Та от една страна имам доста увлекателното приключение от епизод 1 до епизод 7, и след това имам безумния финал които еми разваля всичко (поне за мен). Но пък от друга страна, може това да е част от плана. Защото сега е неизбежно да не седнем да гледаме и сезон 2. 😀

Та така де, имах нужда да нахраня… иначе само времето ще покаже дали част 2 ще даде отговори на въпросите, или само допълнително ще се оплете в собствената си мистерия. 😉

Advertisements
 
има 1 коментар

Posted by в 9 февруари, 2017 in Сериали

 

Етикети: , , , , , ,

One response to “Netflix обявиха The OA Part II

  1. Stefan

    11 февруари, 2017 at 13:39

    Точно в момента гледам първия сезон. Първите 2-3 епизода бяха уникални. Не можах да доизгледам докрая 5-ия.. Много откачен (в лошия смисъл на думата) стана накрая на 5-ти епизод и си казах, че го спирам.

    Like

     

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: