RSS

Тийзър сайта за Modern Warfare 3 (?) не е дело на Activision?!

26 февр.

Оууу да, епик скандала е на път!

Вчера ви разказах, за тийзър сайта findmakarov.com, който очевидно тийзва нещо свързано с Modern Warfare игрите (клик)! Все пак, същият шрифт и стилистика! А и док таговете… Тийзър сайт за Modern Warfare 3!.
В интерес на истината, още вчера, след като видях сайта пуснах един Whois Search за това кой е собственик на домейна, но след като не открих нищо смислено, приех думите на thatvideogameblog.com който първи публикувах док таговете, твърдейки че са им изпратени от Activision за чиста монета… Оказва се обаче, че нещата не са точно такива каквито изглеждат.

Причината за това е официалният коментар на Activision гласящ:

„There seems to be a great deal of speculation about the next Call of Duty project. Let me be clear that we are not revealing yet. Anything indicating otherwise is a hoax.“

Бухахаха! Тоест, Activision твърдят, че сайта не е тяхно дело… От там нататък вариантите са 3.
1. Активижън лъжат, защото са тъпаци, и това е част от някой техен гениален маркетингов план (съмнява ме);
2. Някой си прави шегички…

3. Или… нека да се опитаме да подредим точките:

Таймера изтича във вторник. Това което официално ще се случва във вторник, е прес конференцията на EA, по време на GDC ’11. Първата спекулация беше, че обявявайки Modern Warfare 3 тогава, Activision ще се опитат да откраднат малко хайп от Battlefield 3. Ако приемем, че въпросният сайт не е дело на Activision обаче, единственият който има „топките“ да си позволи да се гъбарка с Battlefield 3… са самите EA. А коя компания е собственост на EA? Ще ви дам жокерче – въпросната компания е основана от Джейсън Уест и Винс Зампела а.к.а бившите шефове на Infinity Ward… Мхм – говорим си за Respawn Entertainment!

Към това добавяме и факта, че Уест и Зампела твърдяха, че притежават правата върху Modern Warfare името… И нещата започват да изглеждат като EPIC WIN a.k.a егати якия скандал.

Разбира се, това са само спекулации, и може нищо от това да не се окаже вярно, но пред полагам, че ще трябва да изчакаме до вторник за да разберем кой седи зад целия този заговор.

10х на Антонио, за жокера към статията в kotaku.com

UPDATE \27.02\: Не били и EA.. 😦 – Кой стой зад FindMakarov.com?

 
5 коментара

Публикувано от на 26 февруари, 2011 в Games, Modern Warfare

 

Етикети: , , , , , , , , ,

5 отговора на “Тийзър сайта за Modern Warfare 3 (?) не е дело на Activision?!

  1. Антонио

    26 февруари, 2011 at 18:08

    Интересно е, наистина. Нищо чудно Respawn Entertainment да я разработват. Това, че Sledgehammer Games, Raven и Infinity Ward са само слухове.

    Харесвам

     
  2. d.f.n

    26 февруари, 2011 at 20:39

    Хах, стана доста интересно.
    Ще видим…

    Харесвам

     
  3. Vasil

    26 февруари, 2011 at 22:09

    Moже да е епичен тролл от страна на ЕА. Или като изтече таймера на сайта да се появи за сваляне Duty Calls 2 и тогава ще има масови самоубийства на КуЦ фенбойчета.

    Харесвам

     

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.