RSS

Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure!

11 апр.

И докато мен ме почупваха на Hearthstone (клик), Blizzard обявиха Curse of Naxxramas – single player Adventure Mode за Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Curse of Naxxramas

Curse of Naxxramas представлява single player PvE Adventure базирано на нещо от WoW… което нямам идея какво е, но звучи яко (Naxxramas зоната). 😀 В случая, играчите ще могат да си проправят път през 5 различни части на Naxxramas, като във всяка ще се изправят срещу различни босове от света на Warcraft. Потвърдените за сега босове са Maexxna, Loatheb, Patchwerk и Heigan the Unclean. Всеки бос ще си има уникални карти и скилове.

Ето например какво представлява Heigan the Unclean:

Heigan the Unclean

Докато напредвате през Naxxramas и побеждавате различните предизвикателства подготвени от Blizz, ще отключвате нови Hearthstone карти. Curse of Naxxramas ще добави общо 30 карти към играта (това включва и class-specific картите за които говоря по долу). Ето част от тях:

Логично с „експанжъна“ ще получим и нов борд:

Curse of Naxxramas game board

• Class Challenges!
Освен горните неща, този „експанжън“ ще добавя към играта и 2 „Class Challenges“. Тези челинджи ще бъдат специфични за различните герой и ако бъдат изпълнени ще дават class-specific карти които да добавите към колекцията си.

• КОГА и КОЛКО?!
Blizz още не са обявили кога можем да очакваме Curse of Naxxramas но обявиха, че петте зони ще се отварят една по една в продължение на 5 седмици. Първата зона, „The Arachnid Quarter“ ще е безплатна за всички, а останалите зони ще могат да бъдат закупени с ингейм злато или истински пари. Цени не са обявени.

С пускането на всяка зона, картите от въпросната ще се появяват и в арената.

Няма как да отрека, че съм доста развълнуван. 🙂

Още информация – eu.battle.net/hearthstone/

UPDATE: Още малко новини – изглежда, че картите от Curse of Naxxramas ще могат да се получат само с играене на зоните т.е. няма да могат да се крафтват:

Curse of Naxxramas се очаква „това лято“:

Относно цените:
https://twitter.com/CM_Zeriyah/status/454625777586552832

В един туийт Ben Brode каза, че след като победите финалния бос в дадена зона получавате легендарната карта която той дава:

-> предполагам, че легендарните са общо 5.

И ето как изглежда Nerubian-а който излиза от Nerubian яйцето:

И още не е ясно, как ще могат да се получават златни версии на Naxxramas картите:

 
5 коментара

Публикувано от на 11 април, 2014 в Превю, Free-to-Play, Games, Hearthstone, iPad

 

Етикети: , , , , , , , , , , ,

5 отговора на “Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure!

  1. Tisikotka

    12 април, 2014 at 0:10

    shade-a е малко счупен 😀 срещу всичко, което не е ръш дек. Пускаш го на трети ход или го койнваш на втори и си седи и си чака да махне нещо за 6 или повече мана или да го удари в лицето за 10. Да не говорим, че след като го сложиш толкова рано опонента трябва да си запази поне един hard remove в ръката, което пък ти отваря пътечка за тежките карти. До сега предимно ползвах огрета и Карин да бейтвам хексове, офце и nuke-ове. Звучи доста яко, да. Малко обаче ми куца легендарната карта. А dancing sword-a е прекалено скъп, за да влезе в агро дек, а ратъла му е безумен. Всяка карта, която тегли карта за опонента е лоша новина. Пример с друида – на Naturalise, трябва да му сменят текста на „Destroy enemy minion, your opponent wins the game“

    Харесвам

     
    • Strangera

      12 април, 2014 at 10:09

      Чак пък счупен. Теоретично за да удари за 10 (разбира се тук не взимаме предвид разни възможни допълнителни бъфове), картата трябва да седи на борда до 10 ход (ако си го койнал на 2). Това са 8 хода в който тази карта не прави НИЩО, а в крайна сметка по тестетата на доста хора има ДОСТА неща който могат да я плеснат през стелт. Разбира се ще има ситуации в който някви хора ще умират от Shade of Naxxramas 🙂 но ми се струва, че въпросната има доста интересен risk/reward модел – да ударя ли сега или да рискувам и да изчакам още един хода. Само си представи удоволствието да издебнеш картата да стане дебела и в точния момент да играеш един Mass Dispel. 😀

      Ще видим де, все пак говорим за общо 30 карти от който ние сме виждали… 7. Ще е интересно да видим кое, как и къде ще се впише в отделните стратегии.

      Харесвам

       
  2. Gothika_47

    12 април, 2014 at 1:33

    Май ще събирам злато за да ги разгледам като излезнат.

    Харесвам

     
  3. Strangera

    23 април, 2014 at 22:49

    Още една от новите карти идваща с Curse of Naxxramas

    Харесвам

     

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.