RSS

Инфо за Freeplay режима в Survarium

08 февр.

Vostok Games разкриха първи детайли за „Freeplay“ режима който ще бъде добавен в Survarium в някакъв бъдещ момент.

freeplay-mode-1

Може би най-важното в този режим е, че играча има един живот. Умрете ли, всичката Ви екипировка остава при трупа Ви, а Вие се връщате в лобито… за да започнете отначало.

Картата в която ще се развива Freeplay режима ще бъде много по голяма от PvP локациите. Въпросната обаче ще бъде разделена на зони, като по опасните зони ще бъдат достъпни само за хората с най-добра екипировка и т.н. Всеки един играч може да прекара колкото си иска време в дадена зона, но въпросните имат ограничение на броя на играчите намиращи се в тях. Съответно ако лимита е достигнат, нов играч ще може да влезе в зоната само ако някой вътре умре… или я напусне.

freeplay-mode-2

Готиното е, че без значение дали играчите са в дадена зона или не, „живота“ там си продължава – мутантите нападат NPC-тата, NPC-тата нападат мутантите, появяват се аномалии и т.н. Освен това имате различни куестове свързани с историята на играта, която ще се променя и т.н. Горе долу на всеки 2 часа, на картата ще има буря, като играчите ще получават предупреждение около 15 минути преди това. В оставащото време те ще трябва да намерят убежище или да напуснат зоната. В противен случай ще Омрат. 😀 Това е момента и в който новите играчи могат да влязат в зоната. След като бурята премине, в нивото ще се появяват определено количество ценни предмети. След около 10 минути, част от тези предмети (ако не бъдат намерени) ще се самоунищожат. Тогава в зоната влизат и новите играчи (т.е. ако сте си намерили убежище преди бурята, ще имате около 10 минути преднина.)

Относно куест системата – Freeplay режима ще предлага 3 типа куестове:
– Story quests – те се дават още в лобито, и са основна движеща сила за историята на играта. Тези куестове ще имат множество решения, и Vostok ще добавят нови и нови с всеки ъпдейт;
– Secondary quests – това са куестове свързани с гилдията в която играча членува. Те ще се получават при влизане в дадена локация, и обикновено ще са обвързани със стори куестовете по някакъв начин;
– Random quests – последния вид са куестове който ще получавате докато играете самата игра.

Говорейки за куестовете – доста често, различни играчи ще получават задачки изправящи ги срещу други играчи. Например един играч може да получи куест да пази някакъв лагер, докато друг ще получи задачата да го унищожи.

freeplay-mode-3

Не на последно място, в Freeplay режима, всеки играч ще има „карма“. Тя ще се определя от това как действате спрямо другите играчи, и ще е видима за всички останали. Този стат, се прехвърля между сейвовете и различните ви гейм сесии така че внимавайте… 😛

Още по темата за Freeplay режима можете да прочетете тук, и във форума на играта.

 
1 коментар

Публикувано от на 8 февруари, 2015 в Free-to-Play, Games, Survarium

 

Етикети: , , , , ,

Един отговор на “Инфо за Freeplay режима в Survarium

  1. HankuVrat_bratmi

    9 февруари, 2015 at 16:06

    Изплескаха…. звучи жестоко обещаващо, но all around hardcore режим в long term води до – хората с много свободно време ганкват и после кампят тяло (виж: Diablo 2 / рандъм браузър базирана стратегия) и те отказват от живота и играта. Особенно ако изисква повече усилия да се облечеш. Може би ще обвържат обличането с микротранзакции, но това води до pay-to-win руска орда, която ганква, кампи тяло и те псува на сука (блят?), а гейм админите като ти видят регионалното ip че не е от Петрополск те отсвирват в ебемнайста глуха (справка: Star Conflict). Уффф, много ми се иска играта да се получи и за това се настройвам за най-лошото, за да мога после само приятно да се изненадвам.

    Харесвам

     

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d блогъра харесват това: