Advertisements
RSS

Razer GO

21 Юли

Честно казано, първоначално мислех че става въпрос за някаква шега, но изглежда че Razer наистина пускат чат програма за Pokemon Go.

RazerGO

Както предполагам знаете, Pokemon GO, няма интегрирана чат система, така че няколко различни приложения се опитват да запълнят празнината. E преди няколко дни, Razer „между другото“ обявиха, че един от инженерите им е направил location based чат приложение, и в последствие Polygon съобщиха, че до 25 юли, Razer ще пуснат нещото за iOS и Android.

Докато това се случи, на go.razerzone.com вече има web версия която Ви позволява да си чатите с Pokemon GO играчи във вашия район… които обаче ще трябва първо да се логнат на сайта и да си направят профил, тъй като нещото не е свързано с Pokemon GO профилите ви. По време на писане на тази статия, в радиус от… 280 километра съм само аз. 😀

Разбира се, когато излезе, ако мобилното приложение е адекватно очаквам цифрата да се промени драстично. Голямата драма е, че ако чат програмата те вади от Pokemon GO, нещото се обезсмисля тотално, и е просто поредния чат клиент… В този ред на мисли, твърденията са, че апа ще се интегрира „безпроблемно“ с Pokemon GO, но докато не го видим няма как да сме сигурни какво точно се има предвид. А и честно казано имам известни съмнения, особено за iOS версията… Предполагам ще разберем скоро.

Също така имайте предвид, че Razer GO по никакъв начин не е обвързан или подкрепен от Nintendo, Pokemon Corporation и/или Niantic Labs.

Друг е въпроса – имаме ли нужда от това въобще…

UPDATE: Излезе за iOS [клик] и за съжаление както и предполагах е тотално безмислено. Нещото не се интегрира по никакъв начин с играта, т.е. за да си чатите, трябва да излезете от Pokemon Go – нещо което можете да правите във всяка една друга чат програма. И да, другите програми не засичат играчите в близост до вас ама… нали.

Още за Razer GO на https://go.razerzone.com/go

Advertisements
 
Вашият коментар

Posted by в 21 юли, 2016 in Games, Razer

 

Етикети: , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: