RSS

Hearthstone: Journey to Un’Goro – The Journey Begins!

18 мар.

По време на специален Journey to Un’Goro Card Reveal Livestream вчера, Peter Whalen от Hearthstone екипа, и Day[9] показаха 11 (+3) карти от предстоящия експанжън. Преди да продължа с картите обаче – текущия и доста правдоподобен слух е, че Journey to Un’Goro ще излезе на 6 април. 😉

Започвам с 11-те показани картите (благодарности на hearthpwn за картинките) по време на стрийма, като обръщам внимание, че част от тях идват с интересни нови механики:

BTW, запис от целия стрийм – тук.

Относно легендарните – както се досещате, Lakkari Sacrifice е Warlock-ски куест, като наградата от него е Nether Portal:

Интересното е, че въпросния портал… не може да бъде махнат от борда… и да, съмънва по два 3/2 в края на всеки хода. Скандално е! Ето видео:

BTW от стрийма стана ясно, че куестовете ще могат да се mulligan-ват, което ми се струва доста полезно.

Помните ли притесненията ми, че ще имаме Journey to Un’Goro без Elise Starseeker? Ако и вие сте се притеснява ли от същото – няма място за паника. Un’Goro си води собствена версия на Elise под формата на Elise the Trailblazer. На първо четете – въпросната ми се струва една идея по слаба от оригинала, но и една идея по бърза. Тъ след като играете Elise the Trailblazer, в дека ви се шъфълва това:

Когато играете Un’Goro Pack-а, ще получите 5 Un’Goro карти (от всички налични Un’Goro карти, а не само от тези които имате) директно в ръката си. За разлика от обикновените пакове обаче, този е „бъфнат“ и гарантира поне една epic карта + има по висок шанс да дропне легендарна. Освен това, анимацията му е доста забавна:

Sherazin, Corpse Flower е легендарна Rogue карта… с нова механика. След като Sherazin умре, вместо да се махне от борда се превърща в Sherazin, Seed:

След като играете 4 карти (в един ход), Sherazin се завръща под формата на Corpse Flower. Ето видео:

По всичко изглежда, че подобно на Nether Portal, Seed-а не може да бъде таргетван с нищо.

За финал на легендарните карти от стрийма – Hunter-ската легенда Swamp King Dred. Тука няма да Ви обяснявам, а направо ще Ви пусна видеото… само имайте предвид, че въпросното не е за хора със слаби сърца:

Иначе от останалите карти – Dinosize a.k.a. Paladin-ския Pyroblast малко ме притеснява, а картата която всъщност ми хареса най-много (от показаните вчера) е един обикновен Common:

Не знам за вас, но след като видях Tar Creeper-а определено станах много любопитен за останалите Elemental карти…

И те така, това са картите от вчера. Чувствайте се свободни да споделяте фаворити, и… чакаме още.

 
Вашият коментар

Публикувано от на 18 март, 2017 в Free-to-Play, Games, Hearthstone

 

Етикети: , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d блогъра харесват това: