RSS

EA за pay-to-win механиките в Star Wars Battlefront II…

13 окт.

Star Wars Battlefront II бетата беше фън (First Contact видеото ми е тук) но покрай нея се зародиха известни притеснения, че мултиплеъра на играта ще бъде доста… pay-to-win.

Аз със скромните си 2-3 часа игра не успях да го усетя, но това се дължи най-вече на факта, че не отделих почти никакво внимание на loot crate-овете и да, на второ четене виждам възможността за известни проблеми. BTW IGN, са обяснили казуса сравнително добре, така че съм ембеднал видеото име в края на поста.

Съответно след приключването на бетата, EA публикуваха блог пост (клик) в който освен обичайните неща, обявиха, че най-силните предмети във финалната версия на играта ще се отключват само с in-game постижения а не с купуване на сандъци.

Сега… на теория звучи ок. Обаче това са EA, така че този пост само ме кара да се притеснявам повече. 😀 Освен това, няма как да отрека, че ако сандъците пускаха САМО козметика, нещата щяха да са доста по различни. Ама кво да правиш. EA… те са малко като Darth Vader, и явно трябва да сме им благодарни и за най-малкото:

Ето видеото на IGN за което говорих по-горе:

Лошото е, че аз съм склонен да си взема играта дори и само заради кампанията. Само се надявам да мога да изкарам и някакви часове забавление от мултито. 🙂 Вие какво мислите по темата? Ще купувате ли на Day 1, и ще купувате ли въобще?

 
3 коментара

Публикувано от на 13 октомври, 2017 в Games, Star Wars

 

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , ,

3 отговора на “EA за pay-to-win механиките в Star Wars Battlefront II…

  1. Emil Dzhulenov

    13 октомври, 2017 at 10:59

    Честно казано, това което видях в бетата успя да ме грабне доста повече от предходната част на играта. Но… Ако действително е плати-победи, то тогава ме губят, поради простата причина, че всеобщия баланс се губи. Иначе казано, колкото и да си добър – файда… 0
    Мисля да заложа на Destiny 2, както вече знаеш 😀

    Харесвам

     
  2. ErotCFluffY™

    13 октомври, 2017 at 16:56

    CDPR са единствените от които вече си купувам игра Day1 или PreOrder. Всичко друго ще чакам поне 2-3 седмици особено за игра на ЕА,

    Харесвам

     
  3. Mitko

    15 октомври, 2017 at 21:25

    аз също ще чакам поне месец преди да си я взема играх в един приятел 7-8 часа хареса ми

    Харесвам

     

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.