RSS

Още информация за Medal of Honor: Warfighter

27 февр.

Medal of Honor: Warfighter

Medal of Honor: Warfighter

Иии в интернедите се появиха още малко детайли за Medal of Honor: Warfighter (via. Official Xbox Magazine US).

Според OXM задвижвания от Frostbite 2.0 енджина Medal of Honor: Warfighter ще продължи историята на Tier 1 „операторите“ като Preacher, Voodoo, Mother и други важни персонажи от предишната игра ще се завърнат, и ще обикалят различни места като наводнения „Isabela City“ в Филипините.

Историята ще е „бегло“ базирана на реални събития и войници, и разбира се частично е писана от истински „tier 1 оператори в свободното им време“… Бля, бля.
Разбира се обаче, целта е „автентичност“ а не толкова „симулация“ a.k.a кръвта Ви ще регенерира. 😀

Този път обаче, явно ще имаме малко по-голям избор в някой от мисиите. За пример OXM казват, че на дадено място играча ще има право на избор, как точно да проникне в определена сграда (да нахлуе през вратата, да използва C4 или пък флаш гранати и т.н.)

Както може би знаете от предишните постове, този път Danger Close разработват мултиплеър компонента сами като фракциите ще са SAS, SASR, KSK и Grom \не знам дали това са всички, или ще има други\. Все пак предполагам, че ако имаме мулти SAS vs KSK \Kommando Spezialkräfte\ това няма да е особено голям проблем стига да няма Талибани (нещо важното което научихме от предишната игра – клик), че има ли Талибани… става страшно.

Иначе е интересно да видим, дали като го правят сами, ще се справят по-добре от предишната игра. 😀

Също така щяло да има „one-shot-kill“ хардкор мод, и отделно някакъв тип co-op, но според OXM ко-оп на цялата кампания звучи малко вероятно, така че най-вероятно става въпрос за нещо от типа на това което видяхме в кооперативния елемента на BF3.

Повече информация се очаква след прес ивента на 6-ти.

 
Вашият коментар

Публикувано от на 27 февруари, 2012 в Games, Medal of Honor

 

Етикети: , , , ,

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.