RSS

BioShock: The Collection

30 юни

След десетки лийкове, 2K Games най-накрая официално обявиха BioShock: The Collection – ремастър версия на BioShock, BioShock 2 и BioShock Infinite* за PS4, Xbox One и PC.

bioshock_collection_hero

Въпросните ремастъри са дело на Blind Squirrel и включват всички игри плюс сингълплеър DLC-тата им. Единственото нещо което не е включено в колекцията е мултиплеъра на BioShock 2 (и съответните DLC-та свързани с мултито). Освен тях, колекцията ще включва и директорски коментари от Ken Levine и Shawn Robertson.

Реално обаче, по BioShock Infinite не е правено нищо защото играта си изглежда напълно ок на PC и няма нужда от ремастър версия. Колко са промените по останалите две версии, не е съвсем ясно, но поне знаем, че би трябвало да вървят на актуалните операционни системи, което е напълно достатъчно.

Особено готиния момент обаче е друг – ако вече имате BioShock, BioShock 2 и/или Minerva’s Den в Steam, ще можете да ъпдейтнете до ремастър версиите безплатно, веднага след като въпросните излязат! А в момента, заради Steam Summmer Sale-а, BioShock и BioShock 2 се продават за по 3,99€, Infinite е 7,49€ и 3-те игри могат да бъдат закупени за общо 10,51€ [eто линк].

Или казано по просто – ако нещо Ви липсва, купувате си го евтино сега и на 16 септември получавате ремастър версиите безплатно. 😉

Eто трейлър на BioShock: The Collection:

 
3 коментара

Публикувано от на 30 юни, 2016 в Bioshock, Games

 

Етикети: , , , , , , ,

3 отговора на “BioShock: The Collection

  1. Станислав

    30 юни, 2016 at 21:40

    Харесвам

     
  2. Hank_o_Vrat_bratmi

    4 юли, 2016 at 10:55

    Au, каква чодесна инфо-графика за това как е еволюирал левъл дизайна. Още помня кошмарните нива в Turok, просто тогава всеки се надпреварваше да прави пъзели, а не нива, с ясен и изчистен flow. Просто караха на инерция от левъл дизайна от Amiga и Комодор ерите, когато игрите бяха предимно пъзели. Следващата стъпка беше – намери ключа (doom, wolf, hexen, shadow warrior, etc) – отново адски дразнеща механика. Между другото – Jedy Knight 2: Jedy Outcast е една от първите игри чупещи модела и биващи с читав левъл дерзайн.

    Харесвам

     

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.