RSS
Видео

Ken Levine BAFTA keynote + Q&A [BioShock Infinite]

19 мар.

Вчера най-накрая намерих време да изгледам презентацията (и Q&A-а след това) на Ken Levine от BAFTA и няма как да не Ви я препоръчам. Презентацията е около 40 минути (след това започна Q&A-а) като основната тема в нея е Елизабет – толкова важния за BioShock Infinite персонаж. Разбира се имаме малко история за кариерата на Ken, работата по оригиналния BioShock и т.н., но основната част от презентацията е посветена на Елизабет и предизвикателствата пред които екипа се е изправил докато стигне до това което ще видим в играта.

Не знам за вас, но мен горното видео ме надъха за BioShock Infinite много повече от всички трейлъри излезли до сега. 🙂

Иначе забавното е, че си спомних как в началото когато разбрах, че в играта ще бъдем „следвани“ от AI персонаж си помислих – „уф егати тъпото“, изхождайки от всичкия ужас които сме преживели в различни игри в които под някаква форма е трябвало да се занимаваме с компютърно управляван съотборник. BioShock Infinite обаче обещава да промени това и аз искрено се надявам да успее. Нямам търпение да дойде 26-ти.

BioShock Infinite

 
4 коментара

Публикувано от на 19 март, 2013 в Bioshock, Games

 

Етикети: , , , , , , , , , ,

4 отговора на “Ken Levine BAFTA keynote + Q&A [BioShock Infinite]

  1. sui_iuris

    20 март, 2013 at 7:53

    Аз бях доволен от AI-то в Half Life Ep. 1. Тук може и по добро да е, би трябвало да е. Но Alyx Vance беше ОК в Half Life.

    Харесвам

     
    • Strangera

      20 март, 2013 at 9:28

      Въпроса е, че в HL2 (а какво остава за HL1) AI то през повечето време
      просто те следва, и не се налага да правиш някакви сложи интеракции с него.
      Сега се сети за Resident Evil 5 примерно. Ако си се опитвал да го играеш
      соло ще разбереш за кой ужас говоря. 😀

      Харесвам

       
      • imurdanliev

        21 март, 2013 at 10:44

        Съгласен съм със Стрейнджъра. В повечето случаи NPC-тата с тебе са доста гадни. Или ще изнесат цялата карта без твоя намеса, или ако са ключови персонажи са безсмъртни и можеш да ги оставиш да направят първото (само търчиш напред колкото да се покажат скриптираните гадове). Също ми се е случвало да ми се завират в мерника и после като ги уцеля ми се оплакват нещо или ако недай си боже ги убия – mission fail. А пък като се заклещят някъде и не мога да мина нивото, щото се изисква персонаж Х да стигне до точка А… Load Game!

        Харесвам

         

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.